PDA

View Full Version : Voltage Transformer Converter question.



delchi001
03-25-2011, 01:08 AM
I just got my 220v shoebox today :) so I wonder what size of Voltage Transformer Converter that I need to use to get this compressor running in the U.S?

TomKaye
03-25-2011, 02:35 AM
If you want to run it in the USA all you have to do is hook it up to 220 volts like a washing machine.

Tom

delchi001
03-25-2011, 05:41 AM
If I can do that it would be awesome, but my apartment designed too well so I can't get access to my washer plug. Can I use 3000 Watt Step Up-Down Heavy-Duty Transformer to run this beast?

TomKaye
03-25-2011, 02:28 PM
That would probably work. Send me a link so I can see the specs.

Tom